Hamar Mart´n er del av Festdager, en turnerende familiefestival med moro for både store og små. Vi byr på Norges største tivoli, gratis barneunderholdning, gratiskonserter, markedsboder og GRATIS inngang alle dager!

Hamar Mart´n tok i mot sine første gjester i 1956 og i 2013 ble den årlige byfesten del av Festdager. Hvert år ser vi at flere og flere tar turen innom Festdager og bare i 2016 hadde vi over 80 000 gjester som fikk med seg sensommerens begivenhet.

På Hamar Mart´n er det ingen grunn til å bekymre seg om hva som skal stå på menyen da du finner et stort utvalg av lokale og internasjonale matretter som tilfredsstiller enhvers gane. Dessertutvalget er også på plass, enten om du vil kose deg med en smultring til kaffen eller kjøle deg ned med en saftig is! I tillegg til matutsalg har vi også flere hundre meter med markedsboder hvor utstillere kommer med produkter fra det lokale Norge og det store utland. Her kan du virkelig gjøre et kupp og finne unike produkter til hele familien, inkludert de firbeinte.

I år, som tidligere år, pakker Lunds Tivoli kofferten og blir med Festdager på turné. Med en stor barneavdeling i tillegg til attraksjoner som vil utfordre høydeskrekken din garanterer vi latterbrøl og en dose med magi og spenning!

Med gratis inngang alle dager kan hele familien og vennegjengen ta del i byfesten, og ikke minst få med seg gratis barneunderholdning og gratiskonserter.  De yngste gjestene våre har tidligere år blant annet fått oppleve Vennebyen på nært hold og NRKs Skrimmel Skrammel. For de musikkinteresserte, har vi bydd på gratiskonserter hvor blant annet The Main Level, Julie Bergan, Jesper Jenset,  Broiler, Nico & Vince, Staysman & Lazz, Sandra Lyng, Admiral P og Gabrielle har gjestet scenen.

  

Velkommen til Festdager!

 

  Stevneplassen, Skien 17. - 20. august  

  Momarken, Mysen 14. - 17. september  

  Hamar Mart´n ved Vikingskipet 28. september - 1. oktober