Festdager er en turnerende familiefestival med moro for både store og små. Vi byr på Norges største tivoli, gratis barneunderholdning, gratiskonserter, markedsboder og GRATIS inngang alle dager!

Hamar Mart´n tok i mot sine første gjester i 1956 og i 2013 ble den årlige byfesten del av Festdager. Hvert år ser vi at flere og flere tar turen innom Festdager og bare i 2014 hadde vi over 60 000 gjester som fikk med seg sensommerens begivenhet.

I år, som tidligere år, pakker Lunds Tivoli kofferten og blir med Festdager på turné. I år feirer Lunds Tivoli hele 120 år, og selvfølgelig skal jubilanten feires! Vi kan blant annet nevne at som del av deres jubileumsår kommer det en ny attraksjon som det kun finnes ett av sitt slag i hele verden. Lunds Tivoli lover dere magi og spenning i nye høyder!

På Festdager er det ingen grunn til å bekymre seg om hva som skal stå på menyen da du finner et stort utvalg av lokale og internasjonale matretter som tilfredsstiller enhvers gane. Dessertutvalget er også på plass, enten om du vil kose deg med en smultring til kaffen eller kjøle deg ned med en saftig is! I tillegg til matutsalg har vi også flere hundre meter med markedsboder hvor utstillere kommer med produkter fra det lokale Norge og det store utland. Her kan du virkelig gjøre et kupp og finne unike produkter til hele familien, inkludert de firbeinte.

Med gratis inngang alle dager kan hele familien og vennegjengen ta del i byfesten, og ikke minst få med seg gratis barneunderholdning og gratiskonserter.  De yngste gjestene våre har tidligere år blant annet fått oppleve lek og ablegøyer med utdrag fra Thorbjørn Egners Hakkebakkeskogen og NRK´s Skrimmel Skrammel. For de musikkinteresserte, har vi bydd på gratiskonserter hvor blant annet Broiler, Nico & Vince, Staysman & Lazz, Plumbo, Admiral P og Gabrielle har gjestet scenen.

 

 

Velkommen til Festdager!

 

 Stevneplassen, Skien 13. - 16. august 

 Momarken, Mysen 27. - 30. august 

 Hamar Mart´n ved Vikingskipet 24. - 27. september