Takk for i år!

Hamar Mart´n 2011

Det var mange som tok turen innom Mart´n i år, og med temadager som sikkerhet, utdanning, mat og bil&motor i fokus var det flere som var med på både aktiviteter og opplevelser. 

Med den tradisjonelle armbåndsdagen på torsdagen, i tillegg til underholdning fra Cir.Cuz og Stella, og underholdning med Erik og Kriss på fredagen var den duket for en helg med mye fart og spenning, god underholdning og ikke minst et yrende folkeliv på Hamar.

Lørdag var det mat i fokus, og både Hai, Potetbakern, Knutstad og Holen og Løten Nærstasjon og Landhandleri var delaktige i å engasjere publikum. Alt fra issmakingskonkurranse til "Burger-challenge" ble utført, og for de minste ble "Havets Skattekiste" en slager. Asgeir og Thor Gærning underholdt barna med latter og sang, mens Samsaya og Gabrielle stod for kveldens underholdning.

Søndag var det bil og motor som var tema, og flere bilklubber var tilstede for å vise frem bilene sine. Til tross for regnværet så var det god stemning på Mart´n, og flere prøvde seg på dekkskiftekonkurransen hvor man kunne vinne en fin pengesum til nye dekk. I tillegg var det god stemning da finalistene av "Mart´n-prisen 2011" entret scenen, og den heldige som stakk av med seieren og et stipend på 15 000,-, et lydkort og studiotid var 17 år gamle Matilda Gressberg fra Eidskog. I tillegg til underholdning fra finalistene, stod også de lokale rockegutta fra Dunderbeist på scenen, og de leverte som vanlig et forrykende liveshow!

Det har vært en spennende helg, med mye moro for store og små, vi gleder oss allerede til neste år!

Takk for i år!

Hamar Mart´n 2011 - der familien samles.