Årets artistprogram!

Hamar Mart´n 2011

Det blir ingen Mart´n uten skikkelig underholdning fra scenen. I år har vi et fullspekket artistprogram med norsk musikk i toppklasse.

Torsdag 15.september kan du oppleve norsk hip hops nye stjerneskudd, Cir.Cuz. Etter å ha kommet i kontakt med hverandre på facebook, jobbet gutta over nett med låten "Radio" - en låt de selv synes var så bra at den bare måtte deles med andre. Som sagt, så gjort! Duoen fikk umiddelbar respons, og dagen før møtet med plateselskapet møtte de hverandre for første gang. Kort tid etter ble singelen gitt ut på selskapet som også huser Karpe Diem, Madcon og Paperboys. Det er vel så godt som ingen av oss som har gått glipp av den lettbente hip hop låten "Radio" - en skikkelig gladlåt om den superkule drømmedama.

I tillegg til Cir.Cuz kommer også vår kjære Melodi Grand Prix-yndling, Stella Mwangi. Sangeren, skuespilleren, rapperen, låtskriveren og komponisten Stella ble et kjent ansikt i norsk musikk etter at hun vant den norske Melodi Grand Prix-finalen i 2011. Etter seieren i Norske Grand Prix ble låten "Haba Haba" en av de mest populære sangene på den norske iTunes-listen. Stella har gitt ut album tidligere, i 2008 ga hun ut albumet "Living for Music" og i 2011 kom albumet "Kinanda" som blant annet inneholder superhiten "Haba Haba". 

Fredag 16.september blir det humoristisk og lite selvhøytidlig holdning, morsomme tekster og fengene refrenger fra en av norges absolutt hotteste rappegruppe akkurat nå, nemlig Erik og Kriss. Med sin stadig voksende popularitet og musikalske kreativitet er det ingen tvil om at disse gutta er kommet for å bli, og som vanlig lover de deg en konsertopplevelse du sent vil glemme.

Lørdag 17.september kan du oppleve en av fjorårets x-factor favoritter, nemlig Gabrielle. Den 26 år gamle jenta fra Bergen er for tiden aktuell med sin #1 singel "Ring Meg" og har allerede solgt til Platina. Hun skriver sine egne låter, vet hva hun vil, puster, sover og spiser musikk mens hun sjangler mellom sjangeren electro, pop, dance og dubstep. Vi har bare ett tips å komme med; sier hun "Ring meg", så ring! 

I tillegg til Gabrielle kan du også oppleve Samsaya. Samsaya har gitt ut en rekke hitlåter, spilt masse konserter og hun er kjent for sin tøffe og særegne stil. Hun har vært med i flere tv-programmer og musikken hennes har blitt brukt i flere filmer, blant annet en Oscar-nominert og en Golden Globe-vinner. Hun er nå aktuell med sin nye singel "Jaywalking", og det blir intet annet enn super stemning når hun entrer scenen på Hamar Mart´n 2011.

Søndag 18.september blir det lokal underholdning fra kjente og ukjente talenter. Vi arrangerer "Mart´n-prisen 2011" og her vil fire lokale innslag få opptre, og en vinner vil bli kåret. Vinneren får med seg et stipend på 15000,-, et lydkort fra Hamar Musikksenter til en verdi av 3500,- i tillegg til 16 timers innspillingstid i et profesjonellt lydstudio i Oslo. Mer informasjon og påmeldingsskjema til "Mart´n-prisen 2011" finner du her

Vi avsutter søndagens program med en heidundrenes rockekonsert fra det lokale rockebandet Dunderbeist!

Vi ses på Mart´n!