The Main Level er tilbake!

Etter stooor etterspørsel og hundrevis av artisttips kan vi endelig avsløre at The Main Level nok en gang gjester Festdagerscenen i Hamar!

The Main Level er klare for Festdager! Laurent, Sander og Alex startet opp i 2014, og har på kort tid blitt et av Norges mest populære boyband. Deres myke stemmer og energiske sanger har ført til at trioen har opparbeidet seg en internasjonal fanskare med over 70 fansider i 30 forskjellige land, og allerede rukket å turnere med finske Isac Elliot! 

Sjarmørene har covret en rekke kjente sanger, men ga ut sin første EP ”Lost Right Here” i 2015, og singelen ”Go Go With You” nærmer seg 1 million visninger på Youtube. Det er ikke småtteri!

Og du har også helt sikkert sett Bergensbandet på Rådhusplassen med VG-lista, og hvis vi skal være helt ærlig er det absolutt ingen andre artister som har hatt så stor etterspørsel blant Festdager sine gjester!  

Med låter som ”A Million More”, ”My Girl” og ”Blackout” er vi helt sikre på at dette blir en konsert vi aldri kommer til å glemme. Og når The Main Level har spilt på samme festival og samme scene som Justin Bieber i England,  kan vi ikke gjøre noe annet enn å glede oss maks! Husk at vi har gratis inngang hver eneste dag på Festdager:)