Innertier er klare!

Stjerneskuddene i Innertier, Adrian og Carl, tar turen til Festdager! 

Man trenger ikke å gå lenger bak enn til oktober 2014 for å finne en tid der absolutt ingen hadde hørt om Innertier. Det er kanskje ikke så rart, siden de slapp sin aller første single senere samme måned. Men så gikk det ikke lang tid før navnet var på alles lepper, og Innertier suste inn som den fjerde mest spilte norske artisten på Spotify I 2015. Dette blant annet på grunn av platinasinglene «Du Er Ung» og «Langt Igjen Å Gå», i tillegg til suksessfulle samarbeidsprosjekter med Morgan Sulele, Staysman & Lazz og Marcus & Martinus. Og de har bare så vidt kommet i gang.

Med sitt utspring i russemusikken, har Adrian Emile og Carl Leon på hver sin kant god erfaring med supercatchy greier, og har skaffet seg god erfaring med store publikumsmengder – ikke minst da de opptrådte på VG-lista på Rådhusplassen i Oslo foran drøye 70,000 mennesker sommeren 2015, pluss en omfattende turné rundt omkring i hele landet sammen med Morgan Sulele senere samme år. 

I januar 2016 følger de opp suksessen med sin nye singel, «Si Ja!», hvor hitmaskinen Katastrofe er tilbake som gjesteartist hos Innertier, for første gang siden debutsingelen. Nesten 50 millioner streams senere der, altså. Med andre ord: disse gutta kan du ikke gå glipp av når de inntar scenen på Festdager:)