Hamar Mart´n 2016

Er du klar for Hamar Mart´n? Det er vi!

Planlegging av årets lokale begivenhet er allerede godt i gang og vi gleder oss til å komme på besøk! Hvert år pakker vi kofferten og legger ut på turné for å skape liv og røre for hele familien i tre av Norges flotteste byer; Skien, Mysen og Hamar.

Hamar Mart´n ble i 2014 del av Festdagerturnéen og som del av konseptet kan gjestene våre oppleve gratiskonserter, gratis barneunderholdning, et spekter av markedsboder og ikke minst utfordre høydeskrekken på Norges største tivoli – Lunds Tivoli, og best av alt; GRATIS inngang for hele familien, alle dager! Og ekstra spennende for i år er at Hamar Mart´n fyller hele 60 år!

I skrivende stund er det nøyaktig 6 måneder til først stopp på turnéen vår og om ikke så lenge vil vi invitere dere alle til å være med på å forme årets program. Da vil du blant annet få muligheten til å tipse oss om artister du vil skal stå på scenen når vi besøker DIN by! I 2015 ble det populære boybandet The Main Level håndplukket av gjestene våre til å opptre på Festdager-scenen og vi kan trygt si at gutta levert over all forventning. Mainere fra hele Norge deltok i meet and greet konkurranser og reiste land og strand for å oppleve den gode stemningen man finner på Festdager.

Da er det bare til å huke av i kalenderen, telle ned dagene og følge med her og på Facebooksiden vår for å holde deg oppdatert om hva som skjer på Festdager 2016. Du vil blant annet få  muligheten til å delta i eksklusive konkurranser som meet and greet og andre overraskelser!

 

FESTDAGER PÅ FACEBOOK

 Stevneplassen, Skien: 18. – 21. august 

 Momarken, Mysen: 15. – 18. september 

 Vikingskipet, Hamar: 29. september – 2. oktober  

Velkommen til Festdager!