Første slipp for 2016

Dere tipset - vi booket!

Dommen er inne og Festdagerfolket har talt: Møt første gruppe dere har stemt frem til å stå på årets Festdagerscene!

Suite 16 er et norsk boyband som høsten 2014 ble funnet og satt sammen gjennom TV2.no-nettserien ’Prosjekt:Boyband’. Av 300 søkere til programmet ble til slutt 5 gutter valgt, som i dag utgjør Suite 16. 

Selv om de er i startfasen av sin karriere, har gutta allerede gitt ut flere låter. Guttene hadde sin TV-debut på ”God Morgen Norge” i forbindelse med slipp av sin første singel ”Stupid Lovesong”. I mai 2015 slapp de singelen ” I Don’t Think So” som raskt ble listet på mP3 sin Fresh-liste. Bandet slapp singelen “Who I Wanna Be” i høst, og låten har allerede streamet til Platina med over 6 millioner streams. Nyeste singel ut er "All that I need" som garantert vil finne veien til en radio nær deg i løpet av sommeren!

Bandet er også super-aktuelle med låta “Anna Lee”, som var med i årets Melodi Grand Prix. Gutta leverte et forrykende sceneshow, og havnet til slutt på en respektabel 3.plass. I tillegg til MGP har gutta allerede gjort flere store opptredener, deriblant åpningsshowet på Norway Cup, Allsang på Grensen, Melodi Grand Prix og VG-lista turneen 2016. Og nå står Festdager for tur!

 

Kanskje vi får se et par fans, også kalt Suite Hearts på Festdager i år? Vi gleder oss hvertfall maks til denne konserten, og vi kan love suite stemning!