DANIEL OWEN OG VICTORIA TIL HAMAR MART`N!

 

Daniel Owen og Victoria kommer til Festdager 2019!

 

Daniel Owen kommer til alle destinasjoner på Festdager!

Daniel Owen imponerte i 2011 hele Norge med sine spektakulære dansemoves, og ble den gangen historiens yngste vinner av Norske talenter – kun 11 år gammel! Han sjarmerte publikum i senk nok en gang da han opptrådte på VG-lista Topp 20, en prestasjon som senere ga et kjempeløft til lovende dansere over hele landet.  

 

Etter dette begynte han å covre kjente låter som han delte på Youtube, og musikkbransjen fikk virkelig øynene opp for det unge talentet. Med forbilder som kombinerer både synging og dansing, var det ingen overraskelse at debutsingelen “Girl Gone Bad” kom med en musikkvideo som også viste Daniels fantastiske dansetalent langs New Yorks gater.  Etter at neste låt “With You” kom, har det kun gått én vei for Daniel: opp! Han har blitt omtalt og framsnakket i sosiale medier både Chris Brown og Justin Biebers faste koreograf, Nick Demoura, for sine danseferdigheter. 

 

Victoria blir også med oss på Festdager-turnéen i år!

 

Noen mennesker er bokstavelig talt født til å synge. Kort tid etter at Victoria Karlskås Andersen kom til verden, skjønte mor og far at datteren deres kom til å bli en artist.

 

Managementet og plateselskapet tok umiddelbart kontakt med Victoria etter en tv-opptreden som ga hele Norge gåsehud og gjorde Ina Wroldsen stolt.

 

I de første årene lånte Victoria kjente låter fra andre artister, men allerede som 10-åring skrev hun sin egen sang. Nå er hun klar med sin andre offisielle singel «Lie About Me»!

 

 

Til tross for å være tenåring, er Victoria allerede godt i gang med å bygge seg nettopp dette: en plattform. Hun har over 40.000 følgere i sosiale medier.