Takk for festen Hamar!

Fire fantastiske dager i Hamar

Lørdag på Festdagerscenen går nok ned i historieboken som en av de beste dagene på Hamar Mart´n. Sammen med Pasha gjestet nemlig hele Norges danse-Petter scenen med en forrykende konsert. Katastrofe sto på scenen til et fullspekket publikum og leverte et formidabelt sceneshow i tillegg til dans og allsang!

På tivoliet utfordret flere av gjestene høydeskrekken ved å sveve 40 meter opp i høyden på Dragon Nest – som selveste tivolimesteren selv står bak designet av! Mens vågale sjeler svevde over bakken, var det smil fra øre til øre hos de på bakkenivå. Enten om man besøkte morohuset Den Sorte Perle eller den nyeste attraksjonen New York Grand Central Terminal var det spenning som preget stemningen på tivoliet gjennom hele langhelgen!

I år som i fjor, inviterte vi tilbake Apa, Ted og Elfie fra Vennebyen og de sørget for at de aller minste også hadde en uforglemmelig dag.

På markedsplassen vrimlet det av folk, og hos utstillerne våre kunne man finne spennende produkter! Bilutstilling, velværeprodukter, kunst og barneleker er bare noen få av produktene man kunne finne på området. 

Tiden flyr når man har det gøy, og i år har vi hatt det fantastisk :) Vi ønsker å takke alle våre gjester for at dere kom på besøk og at vi fikk dele denne opplevelsen med dere!