Velkommen til dag 2!

Hamar Mart´n åpner kl. 17.00

Da er vi straks i gang med dag nummer to av Festdager på Hamar Mart´n, etter en fin åpningsdag i går!

Vi kickstartet Festdager på Hamar Mart´n med Happy Hour på Norges største tivoli, Lunds Tivoli! Folk i alle aldre tok turen for å testet ut det spennende utvalget av karuseller og attraksjoner som tivoliet hadde å by på, og det var smil fra øre til øre hos hver eneste en!

Det var umulig å ikke la seg friste av de deilige duftene fra årets fristende matboder, og markedsbodene kunne by på spennende produkter for både store og små.

Fra scenekanten leverte Hkeem og Temur et energisk show til stor glede for publikum og allsangen kunne høres langt utover Hamar Mart´n. Den fantastiske gode stemmingen var synlig hos det glade publikummet som hadde møtt opp, og duoen sørget for at alle fikk seg en uforglemmelig kveld.

Etter konserten tok både Hkeem og Temur seg tid til å snakke med publikum, ta bilder og skrive autografer med hver eneste fan som hadde møtt opp. 

I dag har vi en ny og fin dag i vente på Hamar Mart´n, og det ser ut som det blir en fin høstdag! Dørene åpner kl. 17.00, og tivoliet er klart til å ta dere i mot for en perfekt og morsom start på helgen. På scenen i kveld kl. 19:30 ser du både storsjarmøren Morgan Sulele og JOWST, så det er bare å glede seg!  

Her er resten av programmet for Hamar Mart´n 2017: 

Fredag 29. september - JOWST og Morgan Sulele, kl. 19.30

Lørdag 30. September - Vennebyen, kl. 15:00. Pasha og Katastrofe, kl. 19.30

Søndag 1. oktober– Skrimmel Skrammel, kl. 15:00

Porten åpner klokken 17.00 i dag og nedenfor finner du åpningstidene for resten av uken:

Fredag kl. 17.00 – 22.00

Lørdag kl. 12.00 – 22.00

Søndag kl. 12.00 – 20.00

Vi gleder oss til å ta dere i mot, og minner om at det er GRATIS inngang og underholdning hver eneste dag. Velkommen skal dere være :)