Fristende markedsboder

Les mer om hva du kan glede deg til!

Snart kan du glede deg til en rekke spennende markedsboder tar turen til Hamar, med et utvalg produkter som både store og små vil ha glede av.

Moelv Bil stiller blant annet opp på Hamar Mart´n med en unik caravan og bil-utstilling. Det samme gjør Toyota Hamar – her kan du sjekke ut de heteste nyhetene på bilfronten. I tillegg kommer Cottage Wool med sine håndlagde kvalitetsprodukter som fine skjerf, sjal og pledd i 100% lammeull. 

Er du mer opptatt av helse- og hudpleieprodukter kan du sjekke ut Forever Living sine produkter. Alle deres produkter er basert på Aloe Vera som har en rekke helseforebyggende egenskaper. 

Blir du sulten av alt som skjer på Hamar Mart´n kan du glede deg over et fantastisk utvalg av matutsalg. Er du ny til gresk mat gir Greek & Grill deg muligheten til å teste ut de aller beste matrettene de har å by på! 

Tradisjonsrik mat er viktig for oss, og Norsk Fjell og Bygdemat stiller med spekepølser til glede for hele familien. Dreier Gaarden tar også turen og sørger for å glede og mette alle burger - og pølse elskere.

Hva med noen glaserte cashewnøtter fra Cashekungen til dessert, eller belgiske vafler fra Waffle factory for en søt avslutning på kvelden?

Det er bare å begynne å telle ned de få dagene som er igjen før det hele sparkes i gang! 28. oktober – 1. oktober blir det stemning i Hamar, når det er klart for Hamar Mart´n. Vi gleder oss til underholdning, artister, musikk og fristende markedsboder!

Husk at det er helt GRATIS inngang alle dager!