SPENNENDE ARTISTER TIL HAMAR!

Bli kjent med årets artister

Nå er det ikke lenge til Hamar Mart´n er i gang, og vi gleder oss til et variert utvalg av markedsboder, utstillere og ikke minst til at Norges største tivoli, Lunds Tivoli, tar turen!

Festen på Hamar Mart´n hadde ikke vært det samme uten stjernespekket underholdning, og i år har vi samlet noen av landets mest spennende artister på programmet! Her er årets artister:

Til Hamar Mart´n kan vi blant annet ønske den folkekjære artisten Morgan Sulele velkommen, en artist som for lengst har tatt musikknorge med storm med en rekke sommerhitter på radioen. Det er vanskelig å ikke synge med på låter som blant annet ” Bare min” og “Jeg vil bare ha deg». Publikum kan rett og slett ikke få nok av Morgan, og det kan ikke vi heller. Per dags dato har 24-åringen over 70 millioner streams og snart tar han turen til Hamar for å lage stemning vi sjeldent har sett maken til.

Hvis du ikke har hørt om den superkule artisten Pasha enda, er det på tide nå! Pasha er nemlig et av de kuleste hip-hop ikonene som for tiden beveger seg i musikk-Norge. Med fengende beats og en energi få kan måle seg skal han sørge for at alle i Hamar hopper i takt. Vi gleder oss!

Det eneste katastrofale med ”Katastrofe” er hvis du går glipp av han på Hamar Mart´n! Petter Kristiansen aka Katastrofe vet nemlig akkurat hvordan man lager god stemning, og foruten om å ha hørt singlene hans på de fleste av landets radiokanaler har du garantert sett han opptil flere ganger på VG-lista. Den siste singelen «Om alt går til helvete» har for lengst passert en million streams på Spotify. Om ikke lenge inviterer han Hamar med på allsang! 

JOWST utmerket seg etter å ha vunnet Melodi Grand Prix 2017 med den avhengighetsskapende og catchy poplåten ”Grab The Moment”. Den spennende norske duoen består av Joakim With Steen og Aleksander Walmann, og utmerker seg med et unikt sceneshow hvor det blant annet brukes en elektrisk lysmaske! To hundre millioner (!) TV-seere fra hele verden fulgte nøye med da JOWST kapret 10. plass i Eurovision Song contest-finalen i Kiev. Om noen dager er det publikummet på Hamar Mart´n som står for turen!

Hkeem er artisten bak sommerens superhit ”Fy Faen”! Sammen med kompisen Temur ble de fort nummer 1 på Spotify-topplisten og passerte rett forbi verdenskjente artister som blant annet Zara Larsson og Selena Gomez. I oppfølgerlåten ”Urettferdig” har Hkeem teamet opp med Unge Ferrari, og det er ingen tvil om at det er svært spennende tider i vente for det nye stjerneskuddet!

Vi ses på Hamar Mart´n 28. september til 1 . oktober! Husk at det er GRATIS inngang alle dager!