Hkeem til Hamar Mart´n!

Artisten bak superhitten "Fy faen"

19 år gamle Hkeem fra Stovner i Oslo har kun ett år med rapping bak seg, men har allerede gjort det stort både nasjonalt og internasjonalt.

Med mindre du har bodd under en stein de siste månedene har du garantert hørt superhitten ”Fy faen”. Da låten slapp ble den raskt ukas låt på P3, og derifra har det bare gått en vei.

Var du en av de lojale SKAM-seerne som fulgte Sana tett i siste sesong husker du sikkert låten fra en av episodene i populære serien. SKAM-effekten skjøt for alvor fart i låten og i mai passerte den intet mindre enn 10 millioner (!) streams.

På debutsingelen har Hkeem (Abdulhakim Hassane, som han egentlig heter) med seg kompisen Temur. Sammen nådde de fort nummer 1 på Spotify-topplisten og passerte rett forbi verdenskjente artister som blant annet Zara Larsson og Selena Gomez.

Tidligere har Hkeem låter som "Svartings synspunkt", "Ekte", "Sakte, men sikkert" og "2016" bak seg. Det er ingen tvil om at fremtiden ser lys ut for Oslo-rapperen. Dette er en av de unge, lovene artistene vi virkelig skal se opp for i 2017!

Gjør deg klar til uforglemmelig stemning og allsang når Hkeem tar turen til både Hamar og Mysen under årets Festdager.