HAMAR MART´N 2017

Planlegging av årets lokale begivenhet er allerede godt i gang og vi gleder oss til å komme på besøk! Hvert år pakker vi kofferten og legger ut på turné for å skape liv og røre for hele familien i tre av Norges flotteste byer; Skien, Mysen og Hamar.

Som del av konseptet til Festdager på Hamar Mart´n kan gjestene våre oppleve gratiskonserter, gratis barneunderholdning, et spekter av markedsboder og ikke minst utfordre høydeskrekken på Norges største tivoli – Lunds Tivoli, og best av alt; GRATIS inngang for hele familien, alle dager!

I skrivende stund er det nøyaktig 6 måneder til første stopp på turnéen vår og om ikke så lenge vil vi invitere dere alle til å være med på å forme årets program. Da vil du blant annet få muligheten til å tipse oss om artister du vil skal stå på scenen når vi besøker DIN by! I 2016 ble de populære boybandene The Main Level og Suite 16 håndplukket av gjestene våre til å opptre på Festdager-scenen og vi kan trygt si at gutta leverte over all forventning. Mainere og Suite Hearts fra hele Norge deltok i meet and greet konkurranser og reiste land og strand for å oppleve den gode stemningen man finner på Hamar Mart´n.

Da er det bare til å huke av i kalenderen, telle ned dagene og følge med her og på Facebooksiden vår for å holde deg oppdatert om hva som skjer på Festdager 2017. Du vil blant annet få  muligheten til å delta i eksklusive konkurranser som meet and greet og andre overraskelser!

FESTDAGER PÅ INSTAGRAM, KLIKK HER!

 

FESTDAGER PÅ FACEBOOK

 Stevneplassen, Skien: 17. – 20. august 

 Momarken, Mysen: 14. – 17. september 

 Vikingskipet, Hamar: 28. september – 1. oktober  

Velkommen til Festdager på Hamar Mart´n!