ADELÉN

Hun har tatt verden med storm med latinoinspirerte rytmer og catchy pop – nå er Adelén klar for Festdager!

 

Etter megasuksessen med første singel “Bombo” ble Adelén raskt en stjerne på pophimmelen både i og utenfor Norge. Hiten gikk til topps på listene i blant annet Spania, Sverige og Finland – for å nevne noen – og gjorde Adelén populær hos supermanager Simon Fuller (blant annet har tatt Jennifer Lopez og David Beckham under vingene).

 

Resultatet ble “Olé”, som gikk inn på det offisielle FIFA-albumet i 2014 – og dessuten fikk halve kloden til å riste løs.

 

I 2015 gikk hun av med seieren i Skal vi danse, der hun viste sine fantastiske danseskills én gang for alle. Og når hun ikke er opptatt med å utvikle sine låtskrivertalenter, kan du finne henne på scener verden over – sist i Madrid. Adeléns fire første singler har i skrivende stund over 45 millioner (!) streams på Spotify, og poptalentet briljerer stadig med urbane vibes og jungelrytmer som rett og slett roper sommer!

 

I april slapp 22-åringen sin nyeste singel “What’s Next” – og vi kan nesten ikke vente med å få svaret på Festdager!

KEIINO

Europas nye favoritt kommer til Festdager!

 

De vant hele Europas hjerter under årets Eurovision Song Contest, og nå er de klare for Festdager!

 

KEiiNO ble folkets favoritt med desidert flest publikumspoeng i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen og vant den norske finalen med soleklar margin. Gruppa er en norsk-samisk trio bestående av rapper og joiker Fred Bujlo og vokalistene Alexandra Rotan og Tom Hugo. Fred var finalist i Norske talenter med rapduoen Duolva

 

Duottar, Tom har hatt mange A-listede radiolåter som soloartist og Alexandra har både vært med i Idol, Melodi Grand Prix 2018 og vært Alan Walkers live-vokalist på turneer.

 

Sangen alle har sunget på den siste tiden – «Spirit in the Sky» – topper hitlister i flere land i Europa og strømmes en million (!) ganger om dagen. Låta blander joik, folketoner og catchy popmelodier i et tungt, elektronisk sound – som skapt for sommerens konserter. Hør den her!

 

Alle tre medlemmene i KEiiNO er svært erfarne liveartister – til sammen har de over tusen live-opptredener bak seg. Fred og Tom Hugo spiller i tillegg ulike instrumenter, og gruppa jobber i disse dager med å skrive nye låter og gjøre egne versjoner av hits til et livesett.

 

Vi gleder oss til å ta imot supertrioen og verdenshiten deres på Festdager!

Flere artister kommer!