Mads Hansen

Til Hamar kommer one-hit wonder Mads Hansen! 

Mads Hansen og låten har allerede slått den gjeveste rekorden i streaming-verdenen. Mads Hansen er den artisten som har nådd tre millioner norske streams på kortest tid. Det tok han fem dager å nå tre millioner streams, som tilsvarer gullplate i Norge.

Siden 2014 har han gjort seg kjent gjennom tv-serien 2 mot 1 på TV 2 samt Spårtsklubben på VGTV sammen med Ida Fladen og Erik Follestad Johansen. Han er også en aktiv instagrammer og ga i mai 2018 ut sangen «Sommerkroppen», som toppet både den norske Spotify-listen og VG-lista.

STAYSMANN & LAZZ

Fredrikstad-duo til Hamar! 

Staysmann & Lazz var i 2015 en av de aller mest streamede artister – sammen med store navn som DJ Broiler, Nico & Vinz og Adelén. Singlene «Kaptein Morgan», «Frk Moet», «Brun og Blid» og «Se så Glad Nissen er», har alle flere millioner streams. Sistnevnte ble streamet over 3 millioner ganger bare i Desember 2017, og var helt oppe på 6. plass på VG-lista.

Duoen fra Fredrikstad slapp slitt første album våren 2014, «Helt sykt store hits». Staysmann og Lazz, med Stian Thorbjørnsen i spissen, spiller utsolgte konserter i alle kriker og kroker av landet. Senest høsten 2015 fylte de Rockefeller sammen med Katastrofe, og publikum blir servert et sceneshow uten sammenligning når denne gjengen inviterer til fest. Våren 2015 deltok duoen i MGP med sangen "En godt stekt pizza".

Vilde J

Vilde J er en spennende norsk popkunstner fra Tønsberg, som for tiden er bosatt i Liverpool, Storbritannia. Nå kommer hun hele veien til Skien for å lage fest fra scenen.


9. februar slapp hun sin første single "Get You". Sangen hadde premiere på NRK P3, den har blitt spilt på radio i England (BBC) og har for tiden over 300.000 avspillinger på Spotify.

 

Hun blir lovpriset i magasiner som 730.no, Scandipop og Junkyard MAG og med det har det også blitt stor internasjonal interesse for denne artisten.

 

 

Følg med, for Vilde J er på randen av noe stort!

Vidar Villa

Den populære artisten turnerer for tiden for fulle hus og gleder seg til å returnere til Festdagerscenen.

28-åringen fikk gjennombrudd i 2017 med den fengende låten ”One night Stand”, som du garantert har hørt. I løpet av 8 måneder rundet den fengende landeplagen 20 millioner streams, og det er tydelig at folk rett og slett ikke kan få nok av superhiten.

Nå har Vidar Villa over 575 000 månedtlige lyttere på Spotify, og han er blitt kjent som en folkelig artist som sprer glede med sin fengende musikk og humoristiske tekster. 

Hans siste låt er en cover av Di Derres  ”Jenter” og vi gleder oss enormt til å få besøk av den folkelige artisten!

The Main Level til Hamar Mart´n

De  tre guttene  fra  Bergen har  på  kort tid  smeltet  pikehjerter over  hele  landet med  sine  fengende pophits.  Bandet  består av  Alexander  Instøy, Sander  Helmers-Olsen  og Eric  Tryland.  Det var  i  mai 2014  The  Main Level  slapp  sin første  single  «Blackout». Siden  den  gang har  de  tre ungguttene  bl.a.  spilt for  tusenvis  av fans  på  VG Lista  Rådhusplassen,  de har  skapt  hysteri på  turné  med P4  Vinterlyd  og de  har  gjestet TV-program  som  NRK Sommeråpent,  TV2  Artistgalla, NRK  Julemorgen  og Norway  Cup.  Og hvis vi skal være helt ærlig er det absolutt ingen andre artister som har hatt så stor etterspørsel blant Festdager sine gjester enn disse gutta!  

 Bandet  var også  nominert  til den  gjeve  prisen «Favourite  Norwegian  Star» under  Nickelodeon  Kids’ Choice  Awards  2016. Siden  debuten  med «Blackout»  har  The Main  Level  hatt en  rekke  radiohits, bl.a.  “My  Girl”,  “Go Go  With  You”, “Inside  My  Radio” og  “A  Million More”. Bandet  er ellers  svært  populære i  sosiale  medier, og over  700.000  fans på  den  populære  appen Musical.ly.  Fangrupper  har dukket  opp  i  30  land over  hele  verden og  fans  kommer langveis  fra  for å  se  guttene live.  

 

Dette blir en konsert vi aldri kommer til å glemme! Husk at det er GRATIS inngang hver eneste dag på Festdager :) 

www.themainlevel.com

www.facebook.com/themainlevel 

Morgan Sulele til Festdager!

En av Norges største popartister tar turen til Hamar. 

De siste årene har bærumsgutten Magnus Clausen etablert seg til å bli en av Norges desidert mest streamede artister, og det er ikke uten grunn.

Det store gjennombruddet var sommeren 2015 med debuthiten ”Bare min”. Den supercatchy låten kapret førsteplassen på VG-lista før sommeren og holdt seg der i hele seks uker.

Spol frem to år og storsjarmøren har rukket å kapre mange ungpikers-hjerter på sin vei. Samtidig har Morgan tatt musikknorge med storm med sommerhitter på radioen som det er vanskelig å ikke synge med på. Publikum kan rett og slett ikke få nok av sanger som ”Jeg vil heller ha deg” og ”Lakenet”, og per dags dato har 24-åringen over 70 millioner streams.

På kort tid har flere av låtene hans rukket å streame seg til to ganger gull og platina hele 18 ganger.

Vi gleder oss til et hjertelig gjensyn med gladgutten når han tar turen til Hamar Mart´n! 

Flere artister kommer!