Artister

Artister og underholdning er en viktig viktig del av Festdager, og noe vi bruker mye tid på. Vi er allerede godt i gang med planlegging av underholdning og artister for Festdager 2014. To artister har allerede blitt lansert, og flere blir lansert nærmere Festdager på Hamar Mart´n. Hold deg oppdatert på FACEBOOK og her på hjemmesiden vår!

Her er foreløpig artist-program:

Gabrielle

Gabrielle er klar for Festdager på Hamar Mart´n. Singelen "Ring meg" solgte til 9 x platina og hennes nye singel "5 Fine Frøkner" er godt på vei til å nå samme høyder. I juni gjestet hun scenen på Rådhusplassen i Oslo med over 70.000 publikummere, og i sommer skal hun blant annet opptre på Slottsfjellfestivalen og Palmesus. Hvorfor dra dit når du kan oppleve en av Norges største artister på nært hold i din egen by? :-)

Sjekk ut hennes nye singel "5 Fine Frøkner" under, og gled deg til Festdager. Husk at vi har gratis inngang hele helgen!

Staysman & Lazz + Katastrofe

En av de mest etterspurte artistene fra våre Facebook-følgere har vært nettopp Staysman & Lazz og Katastrofe. Da måtte vi selvfølgelig høre på dere og få dem til Festdager på Hamar Mart´n:)

Stian «Staysman» Thorbjørnsen vant TV3-programmet Paradise Hotel i 2012. Siden har han også deltatt på Robinsonekspedisjonen. Onsdag sto han på VG-lista-scenen sammen med Petter «Katastrofe» Kristiansen foran et ellevilt Tromsø-publikum. Med låter som "Kaptein Morgan" og "Uten sko" har Staysman & Lazz og Katastrofe festet grepet om festmusikk her i Norge. Siden oppstarten i 2009 har de to deltatt på over 1000 arrangementer, og nå gleder de seg til å komme til Skien for å opptre for dere. Vi sees:) Sjekk ut dette klippet av gutta fra VG-lista i Tromsø onsdag 23. juli, og tell ned dagene. Husk at vi har gratis inngang!