Morgan Sulele til Festdager!

En av Norges største popartister tar turen til Hamar. 

De siste årene har bærumsgutten Magnus Clausen etablert seg til å bli en av Norges desidert mest streamede artister, og det er ikke uten grunn.

Det store gjennombruddet var sommeren 2015 med debuthiten ”Bare min”. Den supercatchy låten kapret førsteplassen på VG-lista før sommeren og holdt seg der i hele seks uker.

Spol frem to år og storsjarmøren har rukket å kapre mange ungpikers-hjerter på sin vei. Samtidig har Morgan tatt musikknorge med storm med sommerhitter på radioen som det er vanskelig å ikke synge med på. Publikum kan rett og slett ikke få nok av sanger som ”Jeg vil heller ha deg” og ”Lakenet”, og per dags dato har 24-åringen over 70 millioner streams.

På kort tid har flere av låtene hans rukket å streame seg til to ganger gull og platina hele 18 ganger.

Vi gleder oss til et hjertelig gjensyn med gladgutten når han tar turen til Hamar Mart´n! 

Pasha til Hamar Mart´n

Pasha er et av de mest karakteristiske up- and- coming hip-hop ikonene som for tiden beveger seg i musikk-Norge. Han er en brennaktuell norsk artist som allerede har klatret til toppen av Spotifys "viral"-lister i hele Skandinavia. Låter som «Prettyboi Bounce» og «Colorblind» gjør det umulig å ikke bevege på seg, på scenen er 22-åringen en energisk hip hop-artist som på kort tid er blitt en publikumsfavoritt!

Snart tar Pasha turen til Hamar, og når han inntar scenen gleder vi oss til å hoppe i takt til fengende hip hop-beats. Gjør deg klar til fest!

Katastrofe til Hamar Mart´n!

Musikkeventyret til Petter Kristiansen aka Katastrofe begynte sommeren 2011 med superhitten ”Nødlanding” sammen med Erik og Kriss. Kort tid etter sto han på scenen under åpningsshowet til Norway Cup foran 20 000 mennesker. Etter dette har det kun gått en vei for Fredrikstad-rapperen; oppover!

Siden gjennombruddet har Katastrofe gitt ut en rekke singler som er blitt streamet ihjel her i Norden. Aller mest kjent er nok låten ”Elektrisk” med Marcus & Martinus som de fleste av oss kan utenat! 25-åringen vet hvordan man lager god stemning, og du har garantert sett han opptil flere ganger på VG-lista i tillegg til å ha hørt singlene hans på de fleste av landets radiokanaler.

I fjor slapp han låten ”Sangen du hater» som herjet topplistene i lang tid, og den siste singelen «Om alt går til helvete» har for lengst passert en million streams på Spotify.

Det er med et stort smil om munnen at vi kan ønske Katastrofe velkommen tilbake til Festdager på Hamar Mart'n:) 

Skrimmel Skrammel til Hamar!

Det populære barne-TV-konseptet tar oss med til en magisk og spennende lekeverden fylt av sang og musikkglede! Musikkgruppen bak Skrimmel Skrammel heter Cheezy Keys og består av de fem guttene Kim Arne Hagen, Morten Bergheim, Hans Petter Moen, Anders Kjepperud og Kjærand Moe.

Sammen kombinerer de sang med dans og humor, til glede for hele familien! Alle har dans- og musikkutdanning fra inn- og utland og gruppen har solid erfaring fra norske og internasjonale musikal- og revyscener. De siste årene har de spilt og sunget for utsolgte hus flere steder i Norge, blant annet på Chat Noir, og store fornøyelsesparkene som Tusenfryd og Sommarland.

Snart tar de turen til Hamar Mart´n for å underholde både store og små! Vi gleder oss!

JOWST til Festdager!

Duoen bak den catchy poplåten ” Grab The Moment”

Joakim With Steen og Aleksander Walmann aka JOWST er en spennende norsk duo som utmerket seg etter å ha vunnet Melodi Grand Prix 2017. Der bergtok de det norske folk med sin fremføring av låten ”Grab The Moment” foran én million TV-seere og 6000 tilskuere i publikum. Etter seieren har JOWST vært Europa rundt og gledet folk i blant annet London, Amsterdam og Riga med sitt spennende og nyskapende liveshow.

Den catchy poplåten ” Grab The Moment” har utmerket seg med svært høye strømmetall - nærmere bestemt over 500 000 streams i uken! I tillegg har poplåten blitt listet på radiokanaler både her hjemme og internasjonalt.

I mai kapret JOWST 10. plass i Eurovision Song contest-finalen i Kiev, foran to hundre millioner (!) TV-seere fra hele verden. JOWST leverer ett spennende show som blant annet kjennetegnes ved bruk av en elektrisk lysmaske og moderne lydeffekter! 

Snart står JOWST på scenen under Festdager i Mysen, Skien og Hamar! Gjør deg klar for høy partyfaktor og ett unikt sceneshow!

Hkeem til Hamar Mart´n!

19 år gamle Hkeem fra Stovner i Oslo har kun ett år med rapping bak seg, men har allerede gjort det stort både nasjonalt og internasjonalt. 

Med mindre du har bodd under en stein de siste månedene har du garantert hørt superhitten ”Fy faen”. Da låten slapp ble den raskt ukas låt på P3, og derifra har det bare gått en vei.

Var du en av de lojale SKAM-seerne som fulgte Sana tett i siste sesong husker du sikkert låten fra en av episodene i populære serien. SKAM-effekten skjøt for alvor fart i låten og i mai passerte den intet mindre enn 10 millioner (!) streams.

På debutsingelen har Hkeem (Abdulhakim Hassane, som han egentlig heter) med seg kompisen Temur. Sammen nådde de fort nummer 1 på Spotify-topplisten og passerte rett forbi verdenskjente artister som blant annet Zara Larsson og Selena Gomez.

Tidligere har Hkeem låter som "Svartings synspunkt", "Ekte", "Sakte, men sikkert" og "2016" bak seg. Det er ingen tvil om at fremtiden ser lys ut for Oslo-rapperen. Dette er en av de unge, lovene artistene vi virkelig skal se opp for i 2017!

Gjør deg klar til uforglemmelig stemning og allsang når Hkeem tar turen til både Hamar og Mysen under årets Festdager. 

Flere artister kommer!