Artister

Artister og underholdning er en viktig viktig del av Festdager, og noe vi bruker mye tid på. Programmet for Festdager på Hamar Mart´n 2015 vil bli lansert fortløpende og iløpet av sommeren. Følg med her og på Facebook for siste nytt om årets Hamar Mart´n!

 PROGRAM 2014

Her kan du lese litt mer om fjorårets artister:


Gabrielle

Gabrielle er klar for Festdager på Hamar Mart´n. Singelen "Ring meg" solgte til 9 x platina og hennes nye singel "5 Fine Frøkner" er godt på vei til å nå samme høyder. I juni gjestet hun scenen på Rådhusplassen i Oslo med over 70.000 publikummere, og i sommer skal hun blant annet opptre på Slottsfjellfestivalen og Palmesus. Hvorfor dra dit når du kan oppleve en av Norges største artister på nært hold i din egen by? :-)

Sjekk ut hennes nye singel "5 Fine Frøkner" under, og gled deg til Festdager. Husk at vi har gratis inngang hele helgen!

Admiral P

Philip Boardman, også kjent som Admiral P, har du kanskje lagt merke til de siste årene. Han tilbragte sine første leveår i Zambia og flyttet til Norge med sin norske far og zambiske mor i en alder av 13 år og siden har han klart å ta norsk reggae musikk til nye høyder! Det er umulig å ha unngått hittene "Kallenavn" (13 x platinum), "Snakke litt" ( 12 x platinum) og den aller nyeste singelen "Engel" som har nådd første plass på VG-Lista nå i sommer. Kjent for sine energiske opptredener og fengende tekster ønsker vi Admiral P velkommen til Festdager i Stavanger! :)

Husk at det er GRATIS inngang alle dager!

Staysman & Lazz + Katastrofe

En av de mest etterspurte artistene fra våre Facebook-følgere har vært nettopp Staysman & Lazz og Katastrofe. Da måtte vi selvfølgelig høre på dere og få dem til Festdager på Hamar Mart´n:)

Stian «Staysman» Thorbjørnsen vant TV3-programmet Paradise Hotel i 2012. Siden har han også deltatt på Robinsonekspedisjonen. Onsdag sto han på VG-lista-scenen sammen med Petter «Katastrofe» Kristiansen foran et ellevilt Tromsø-publikum. Med låter som "Kaptein Morgan" og "Uten sko" har Staysman & Lazz og Katastrofe festet grepet om festmusikk her i Norge. Siden oppstarten i 2009 har de to deltatt på over 1000 arrangementer, og nå gleder de seg til å komme til Skien for å opptre for dere. Vi sees:) Sjekk ut dette klippet av gutta fra VG-lista i Tromsø onsdag 23. juli, og tell ned dagene. Husk at vi har gratis inngang!

Kaveh


Bare 19 år gammel har Kaveh fra Grünerløkka i Oslo allerede rukket å være By:Larm-snakkis, gjeste Madcon-singel og vært gjenstand for egen dokumentarserie på P3 og NRK3. I tillegg har han turnert landet rundt og spilt konserter på bl.a. Øyafestivalen, Slottsfjell og Hovefestivalen. Kaveh er av toneangivende aktører i norsk musikk spådd en lysende fremtid i norsk hip-hop. I fjor ga Kaveh ut det Spellemannsnominerte minialbumet “Hjertet Kommer Først” som er en oppvarming til detbualbumet som kommer. Første singel kom i form av “Börja Om” som hadde premiere på Senkveld med drøye 800.000 seere. Kaveh er nå aktuell med singlene "Snufs" og "Medisin" fra "Sannheten Sårer" som blir hans debutalbum. Albumet er planlagt utgitt høsten 2014. Vi gleder oss!

Skrimmel Skrammel

Skrimmel Skrammel blir å se på Festdager på Hamar Mart´n i år. NRKs BarneTV-konsept Skrimmel Skrammel er et populært program for hele familien. Flere generasjoner har benket seg foran TV-apparatet for å bli tatt med til et magisk og fargerikt sted for sang og musikkglede. En rekke seer- rekorder er dessuten ervervet fra nett-tv. Showgruppen bak Skrimmel Skrammel er Cheezy Keys som har opptrådt sammen siden 1999. Alle har dans- og musikkutdanning fra inn- og utland. Gruppen har solid erfaring fra norske og internasjonale musikal- og revyscener, og har spilt og sunget for utsolgte hus flere steder i Norge de siste årene. De kombinerer sang med dans og humor, og Skrimmel Skrammel har gjestet en rekke av Norges store teatre – eksempelvis gjennom en hel høst på Chat Noir, foruten de store fornøyelsesparkene som Tusenfryd og Sommarland. 

Nå kommer Skrimmel Skrammel til Festdager på Hamar Mart´n for å underholde både store og små. Vi gleder oss veldig:)

Barnas Beste Venner

"Barnas Beste Venner" tar med seg Klatremus, den tøffe Reven og de andre dyrene fra Hakkebakkeskogen. De yngste kan glede seg til eventyr og sang fyllt med sprell og ablegøyer. Alle har selvfølgelig lov å synge med på de kjente og kjære sangene vi får høre. Vi sees:)